úterý 3. ledna 2006

Neodolal jsem

To se mi občas stává. Ale v tomhle případě jsem neodolal naprosto záměrně...Mám rád kožené oblečení. Mám rád dlouhé kabáty. Kombinací obého dostanete oděv, jemuž jsem neodolal. Vzal jsem si spoustu peněz a vydal se do Města pátrat. Našel jsem ho v obchodním domě Prior na Budějovické. Je dlouhý, černý a má tu geniální vlastnost, že mi sluší... Je sice pravda, že když si jej zapnu předpisově na všechny knoflíky a ještě použiji opasek, vypadám trochu jako Herr Flick z Gestapa. S největší pravděpodobností nebudu jediný, kdo si toho všimne, ale to mi radost pramálo kazí...

Taaakže... čert vem rumbu i s koulema (a nezapomeň triangl) - teď mám KABÁT !!!


10 komentářů:

  1. Gratuluju! Takový měl i Neo, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Helenko......já už Matrix neviděl ani nepamatuju, ale je to možný. Ale stejně myslim, že JÁ mam lepší ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už si třetí blogger, se mnou čtvrtý, co znám a co má slabost pro dlouhé kožené kabáty.

    Možná, že na tebe nebudou volat jenom gestapáku, ale třeba adoptuješ i jednu z mých přezdívek - Batman:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hlavně si dej pozor, aby sis nezranil pravou nohu a nepajdal jako skutečný Herr Flick...
    Ale slabost pro dlouhé černé kabáty sdílím...

    OdpovědětVymazat
  5. ;o)Kopřivo - slabost pro dlouhé černé kožené kabáty je v mém případě chronická a neléčitelná... A je to vůbec slabost?

    Kleio - pravou nohu mám zraněnou každou chvíli. Jednou jsem prošlápl strejdovi skleník (takovej ten přízemní) střep se mi zapích těsně vedle kotníku a pajdal sem skoro dva měsíce. A když už mluvim o tom kotníku - vymknutej byl taky už asi pětkrát...

    OdpovědětVymazat
  6. Samozřejmě, že máš lepší! Vraž sem fotku!

    OdpovědětVymazat
  7. Vrazim......až jí budu mít ;o)

    OdpovědětVymazat
  8. no, tak vidíš...Herr Flick...asi si pořídím taky takový kabát a budu si hrát na Von Smolhausena (mám na to velikost:-D)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám kabát (černej), délka něco ke kolenům. Chtěla jsem být úlet, tak jsem si vzala maskáče, farmářky, černou čepici s kšiltem a jela na praxi. Jo, musím uznat, že to úlet byl... Když jsem šla na dílnu do schodů, kabát jsem měla rozepnutej a vlál za mnou... Kámoška mi pak řekla, že jsem vypadala jako Hitler... No, přirovnání nic moc potěšující, že, ale tohle můj záměr rozhodně nebyl!

    OdpovědětVymazat
  10. Kleio - jdi do toho, ale neočekávej ode mne, že tě budu, podobně jako Flick Schmolhausena, bít do hlavy ;o)

    Azízam - s černejma, dlouhejma, koženejma kabátama je to podobný jako s Němčinou... Máš/umíš - seš nácek... Ale tohle je ten druh předsudků, který mne opravdu nechávaj v klidu...;o)

    OdpovědětVymazat