sobota 12. listopadu 2005

Podraz

...jako prase

Někdo se asi rozhodl, že mi osladí listopad. Od začátku tohoto měsíce se mi totiž hromadí "příjemné" zážitky a z toho plynoucí optimistické články. Dostal jsem kopačky, nacpal jsem (zatím) litr do chřtánu Dopravních podniků. Kolegyně v práci mne díky své touze po vzdělání připravila o několik směn. A když už jsme u té práce - po 14 dnech jsem si zase přišel sednout na svoji krásnou novou židličku na recepci. Koukal jsem na monitor a něco se mi nezdálo. Pořád mi přišlo, že něco není, jak by mělo. Monitor byl v pohodě. Ale místo reprobedny vedle něj stojí (a škodolibě se mi směje) láhev od Mattonky. Na tý si asi žádnou muziku neposlechnu. Jo kdyby to byla 12ti letá skotská - třeba Glenfiddich - a plná, tak bych si třeba zazpíval sám, ale tohle je vážně podraz. Bez té hudby se to tu strašně vleče.


A navíc (jako by toho nebylo málo) - teď jsem si vzal svačinu. Chtěl jsem si jí ochutit trochou tatarské omáčky, kterou jsem si za tímto účelem před časem koupil a do práce přinesl, ale nemohl jsem. Nemohl jsem, protože mi ji nějakej všivák zavšivenej sežral!!!

10 komentářů:

  1. Ha ha. To asi děláme ve stejném podniku, že?

    OdpovědětVymazat
  2. Co já vim... ale pravda je, že v tom mym se bašta krade spíš víc než míň...:o(((

    OdpovědětVymazat
  3. Žrádlo oželíš,to u nás v podniku se kradou nápady. Podáš zlepšovací návrh, je ti zamítnut a po jeho přepracování ho uvede v život některý z nadřízených jako svůj vlastní!

    OdpovědětVymazat
  4. Neřikám, že neoželim......nakonec mi stejně nic jinýho nezbylo. Ale nasere to. Ono to okřídlené "když už, tak už" asi vážně platí. Tenhle měsíc vážně neni dobrej.

    OdpovědětVymazat
  5. Hele, zkus do nějakého jídlakteré si dáváš do ledničky, kápnout pár kapek fenolftaleinu, průjem zloděje prozradí.:-) Taky o tom už delší dobu vážně uvažuju, u nás se krade hrozně...:-(

    OdpovědětVymazat
  6. Nooo...dobrá rada nad zlato...a kde se tahle půvabně znějící sloučenina dá koupit?

    OdpovědětVymazat
  7. Koupit se to dáv nějaký větší drogérii, tam, kde mají i chemikálie. Nebo třeba jestli někdo z Tvých známých nepracuje v nějaké laboratoři?

    OdpovědětVymazat
  8. Jak to vypadá......má pomsta bude smrdět ;o))))))))

    OdpovědětVymazat
  9. V pracovní době si asiužiješ dost srandy, ne? Jó, takhle ten sociálizmus ne-vy-bu-du-je-te!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Hmmm...už jsem ti to psal ráno Teo, že reješ do nesprávnýho člověka... ale to je fuk.

    V pracovní době si užiju srandy kopec. To víš - my vrátný se zrovna nepřetrhnem, takže máme dost času si všímat, jestli nám někdo nesežral sváču, víme? A pokud jde o ten socialismus, kterej takhle ne-vy-bu-du-je-me... firma, ve který pracuju, je zatím malá, ale poměrně rychle se rozvíjející projekční společnost se sídlem tušim, že v Hamburku. Její majitel je bodrý podsaditý Bavorák ražení komisaře Berghammera a socialismus je přesně to, co do svýho podnikání nechce tahat. takže bychom za jeho nevybudování možná mohli dostat nějaký prémie...(?)

    OdpovědětVymazat