úterý 13. února 2007

Jak to vidíte VY?!

Vyměnil jsem si pár emilů s barmankou z jedný hrozně dobrý hospody. Jejich obsah bych tu nerad zveřejňoval (Je to přeci jen soukromá korespondence), ale obdržel jsem díky nim nápad. A jelikož nejsem lakomec, tak se s vámi rozdělím...

Když to vezmu obšírněji - obsahem toho nápadu jsou představy. Takové představy, s jejichž pomocí člověk vytvoří z hloučku písmen obraz. Platí to v podstatě obecně, ale pro naše... ehm - pro MOJE účely postačí, když si za tím hloučkem (no hloučkem - ona je to nečekaně mohutná tlupa) představíte člověka.

Předloni v září jsem si vymyslel člověka. Píšu o něm. Já osobně o něm vím všechno. Ale vám, coby čtenářům jsem všechny informace nedal. Tato skutečnost zachovala velký prostor čtenářově představivosti. A mě ty vaše představy zajímají - rád bych věděl, jak moc se vaše představy kryjí s těmi mými... tedy pokud vůbec samozřejmě. Tak se ptám - jaký je podle vás Robert Crayfish...???

13 komentářů:

  1. CrayfishMusím se při popisu trochu posunout v čase, protože při jeho současných peripetiích, kdy visí svázaný ve vykachličkované mučírně mu asi pramálo záleží na tom, že nemá auto.
    On ani ten prostor komentářů není moc vlídný pro delší story, takže stručně.
    Robert je vysoký sympaťák s moc pěkným úsměvem. To je ostatně jeho největší zbraň, chci-li okouzlit nějakou ženu a on to dobře ví. Díky dřívější službě v armádě má velmi pěkné držení těla a elegantní chůzi, aniž by o to jakkoliv usiloval. Má tu eleganci v sobě. Díky tomu mu leckdy projde i jeho pramalá péče o šatník. Matka příroda nad ním držela ochrannou ruku i v případě jeho náklonnosti k alkoholu. To co by jiného už dávno stáhlo ke dnu, to Crayfish v pohodě vycvičí a vyběhá, aniž by to na něm zanechalo nějaké větší stopy. Tam, kde jiní po propité noci vstávají zmačkaní a neschopní čehokoliv, tam se on otřepe, uhrábne neposlušné tmavé vlasy a po jedné sprše je zase plný chuti jít po stopách nejasností. Nemá rád pozornost a tak i v létě nenosí moc lehké oblečení, aby neupozorňoval na tetování, které pochází z dob jeho služby u PATHFINDERS a které i dnes vyvolává až přehnaný zájem u lidí, kteří tomu rozumějí. Plánuje si koupi nového auta a velmi uvažuje o červeném Mustangu, ale to až po vyřešení případu, nerad by zase odklízel hromadu spáleného šrotu jako minule. Sám pociťuje trochu zmatky v neuspořádaném životě, kdy žije ze dne na den, ale zatím nenadešel ten správný čas, něco na tom měnit. Možná mu nějaký případ kromě vzrušení z akce přivede do cesty i tu správnou ženu, kvůli které bude stát za to, přehodnotit současnou situaci, ale tak daleko zatím neuvažuje, protože je naprosto pohlcen přítomností. Ale nejvíc mu stejně sluší černé kožené kalhoty, tričko s \"mejdny\" a ležérní sáčko, aby bylo čím skrýt zbraň....
    Stačí?

    OdpovědětVymazat
  2. Báro...Tys ho rozebrala jako tříkolku:-))))

    OdpovědětVymazat
  3. Galahade,tříkolky, to je moje. A taky motory Audi 1,8 turbo :)))

    OdpovědětVymazat
  4. A vůbec,Kyklop své akce podpořil vždy atraktivními cenami, tys to dost podcenil...takhle zadarmo :)

    OdpovědětVymazat
  5. No joooo...ale já když něco slíbím, tak mi sem skoro nikdo nevleze a když, tak toho moc nenapíše... Tak jsem zkusil, jestli to zadarmo nebude lepší;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Galahade,přečetl jsem o Crayfishovi jen pár příspěvků, takže zatím si netroufám. Protože jsem systematik, myslím, že je potřeba přečíst vše a od začátku, abych ti popsal, kdo to vlastně je Robert Crayfish. Jisté je jen to, že není Ital a v češtině mu alternuje Robert Rak, řečený Langusta. Existuje také sexuální poloha zvaná \"langusta\", ale to sem nepatří... tedy: dočkej, přečtu si vše a pak ti odpovím! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak Kamío...tvé přesvědčení je naprosto správné. Crayfish skutečně není Ital... mohl bych třeba tvrdit, že je nemá rád stejně, možná i víc než já, ale jeho postoj k nim je ještě daleko lepší. On je okázale ignoruje!
    A v češtině mu nealternuje žádnej Langusta, ale Ráček...!!! ...přeci...

    OdpovědětVymazat
  8. Galahade,jasně... ráček ;-) A jsem si jistý, že Crayfish nemá rád Italy více, než my dva dohromady:)

    OdpovědětVymazat
  9. Kamio......to nevím - nezmínil se...;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Možná bychom to posoudili líp, kdybychom věděli, jak se dostane z té šlamastyky;-).

    OdpovědětVymazat
  11. Já ho vidím jako tebe, když moc fantazíruješ, Ráčku :o))

    OdpovědětVymazat
  12. Nooo...Tomáši, jak se dostane z té šlamastyky ti můžu řícti naprosto přesně... časem...

    Ty... jak jako fantazíruju? Tomu nechápu...

    OdpovědětVymazat
  13. Finanzen, Geld und Versicherungen einfach günstig

    Finanzportal zur Berechnung von günstigen Tarifen bei Versicherung, Konto oder Kredit. Tarife online vergleichen oder kostenlose Beratung anfordern.


    http://www.private-krankenvollversich.cxa.de

    http://www.kfz-versicherungen.cxa.de

    http://www.sofortkredit-vergleich.txq.de

    http://www.all-online-shops.net

    OdpovědětVymazat