neděle 4. prosince 2005

Pánský tanga

...trocha bulvárku...

Tanga jsou fenomén, není-liž pravda. Není se co divit - vznikly náhodou a věci náhodou vzniknuvší mívají zvláštní kouzlo, kteréžto jim nehynoucí slávu zajistí - vzpomeňme třeba vína Portského coby příkladu nejzářivějšího. Málokdy se však stane, že věc ke svému kouzlu přijde proto, že její stvořitel měl na její výrobu materiálu o něco méně, než by si představoval. Vzhledem k tomu, že se jednalo o kus dámského spodního prádla, málokomu ten nedostatek ve výsledku překážel (kouzlo pracuje)...


...jednalo se kus dámského spodního prádla... správně použitý minulý čas. V jednom filmu vyslechl jsem monolog: "Jooo...taky sem znal takovou. Chtěl sem hrát zpívat - vona chtěla taky. Chtěl sem hrát na kytaru - vona chtěla taky. Chtěl sem svou kapelu - vona chtěla taky. Začal sem chlastat - VONA CHTĚLA TAKY... Zasraná emancipace!!!" Obsah tohoto monologu je v souvislosti se spodním prádlem naprosto marginální. Ono závěrečné zvolání však mluví za vše - Děste se pánové lesku v očích vaší přítulkyně v okamžiku, kdy zpod stromku vánočního vylovíte balíček od ní a v něm...PÁNSKÝ TANGA!!!


"Nos to!" - tak zní poselství daru tohoto. Již několik lidí z okruhu mých známých stalo se obětí smradlavé šňůrky. Já prozatím unikám - nedávno mne opustivší přítelkyně pramálo tangům holdovala, ve svém šatníku místo pro ně nedržela, a tak i já měl od zařízlých spodků pokoj. Jeden z mých známých pravil, že nemá většího smyslu protivit se vůli ženy a proto se k JEJICH nošení ve chvílích nejintimnějších pro klid v domě uvolil.


Nedávno jsem ale poznal člověka, který k věci zaujal postoj skutečně...nestandartní. To bylo tak: Přišla mamka tuhle z práce, smála se, až se za břicho popadala a vůbec byla nějaká podezřele veselá na to, že jí ještě čekal nákup (nás samozřejmě, ale mamka byla po dni v práci trochu utahanější než já - proto ten údiv). nedalo mi to a zeptal jsem se, co to...? proč to...? "Ále - v práci je jeden chlapík a ten se dneska celej den na židli vrtěl a v klidu chvíli nebyl... taky sem se ho ptala proč. Mi vysvětlil, že má přítelkyni, která na něm vyžaduje, aby nosil tanga. No a on, že mu moc nevyhovujou, tak je moc nenosí, ale že dneska je měl..." Echmmmm - skutečně zvláštní postoj - doma se tomu zuby nehty brání, ale do práce v tom jde...? NO NENI TO VŮL???

33 komentářů:

  1. :oDA víš, že jsem si to myslel...

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě horší noční můra je totální holení...A šéf - to ví - a šéfa šéf to ví! - A šéfa šéfa šéf? - Ten to taky ví! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale fuuuj......já se cukám, když si mám oholit tváře a teď tohle... A jinak - nestačilo by říct, že to vědi prostě všichni...

    OdpovědětVymazat
  4. KouřTen film, ze kterého cituješ je prvním filmem Tomáše Vorla a jmenuje se KOUŘ a nedávno vyšel na DVD!!!
    http://www.videomusic.cz/good.php?goodId:2979%7CKour

    Tomu monologu předcházelo toto:
    Mirek (hlavní hrdina): Víš Béďo, myslím, že by sis měl najít nějaké hodné děvče!
    Béďa (mánička): Měl jsem jednu svini... /pak ten monolog pokračuje jak píšeš výše./ :-)
    K tomuto je fotka: http://www.kdekdy.cz/data/10/1737/000008457.jpg

    Odkaz na plakát: http://logout.sh.cvut.cz/~stauf/kour1.jpg
    http://logout.sh.cvut.cz/~stauf/kour2.jpg

    Čus

    OdpovědětVymazat
  5. Fuckt je to na DVD?Kyklope, udělals mi radost. Za odměnu tě tu chválím před nastoupenou jednotkou...;o))) Kde je ten film k sehnání?

    OdpovědětVymazat
  6. Co dámy vidí na chlupatém zadku rozpůleném proužkem látky taktéž nechápu, ale proti gustu...
    Co se týče té druhé věci načaté ve třetím komentáři (ani se tu hrůzu neodvažuji napsat), tak odpad můžu ucpávat chlupy pouze JÁ!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Hoj Kopřivo......skoro se mi chce tvoji otázku "Co dámy vidí na chlupatém zadku rozpůleném proužkem látky" zobecnit na "Co dámy vidí na pánském zadku" ale vzhledem k tomu, že já se rád podívám na ten dámský... no nebudem to pitvat.
    Ad 3.komentář - ucpávat odpad chlupy by neměl nikdo. Ale jsou pravda jistí privilegovaní, kterým to lze odpustit. Třeba já.;o)

    OdpovědětVymazat
  8. ad.Galahad - DVDPrvni odkaz je snad hned nejak DVD obchod, ale urcite pri hledani na internetu naleznes dalsi. Pak mozna i v tom velkem Bontonladnu pod Vaclavakem. Ale je na světě, protože jeden přítel už ho má doma!
    Takže jdi (nakupovat) a nehřeš! ;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Kyklope......díky ;o)
    Nehřeš?!? Proč ne??? Co je na tom špatnýho??? Komu tim prospěju??? No ale - zkusim a uvidim ;o)

    OdpovědětVymazat
  10. Pane inženýre!Mám tady tu vaší značku!

    (Aneb tzv. product placement v počátcích české poreoluční kinemqatografie :o))

    OdpovědětVymazat
  11. Fuj! Znám jen málo odpornějších věcí než jsou pánská tanga. A upřímně řečeno, neznám ani jednu holku, které by se líbily.

    OdpovědětVymazat
  12. Helen......osobně znám jen o jednu víc než ty. V tom názoru na pánská tanga se víceméně shodneme. Já totiž neznám žádnou odpornější věc, než tohle...;o)

    OdpovědětVymazat
  13. galahad: Záleží, v čem je ten chlpatý zadek zabalen:)
    Ad třetí komentář - máš pravdu, ucpávat odpad chlupy není hezké, ale lepší chlupy ucpaný odpad než jiný otvor:)

    OdpovědětVymazat
  14. ;o)))Tak - tomuhle říkám teorie relativity. Kam se hrabe Einstein :oD. A ačkoliv tak docela nevm, co si představit pod tím "jiným otvorem" - radši mi to nevysvětluj ;o))))

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem teda chtěla, ale když ty nechceš, tak nutit tě nebudu:)

    OdpovědětVymazat
  16. No hele......kdybys mne chvíli přemlouvala...;o)))

    OdpovědětVymazat
  17. Helen......a mně onehdá někdo vyčítal, že jsem nedočkavej...:oDDD

    OdpovědětVymazat
  18. Takhle jsem se už hodně dlouho nenasmála :-) Zvláštní, že holky si nestěžujou? :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Azízam......máš pravdu. Je to zvláštní. Ještě zvláštnější je to, že to některé z vás nosí úplně dobrovolně...;o)

    OdpovědětVymazat
  20. :-)Když jsou ze všech nejpohodlnější a nejpraktičtější, a to jako fakt :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Mno......vyslechl jsem nedávno rozhovor, který myslím vysvětluje rozdílný přístup k tomuto kousku ehm...oblečení: " Za tohle bych někoho zavřel - co to mam na sobě, tak mě to řeže do míst, o kterých sem ani nevěděl, že je mam!!!"
    Odpověď: "To bude tim, že lidi, pro který to bylo určený původně, TYHLE MÍSTA NEMAJ!!" asi tak...

    OdpovědětVymazat
  22. :-)Mno, tak nevím, nevím, ale já takový problémy nemám:-) Že by si dotyčný vybral špatnou velikost? :o)

    OdpovědětVymazat
  23. Co já vim......tak to nevybíral dotyčný...;o)

    OdpovědětVymazat
  24. :-)Tak to jo :o) Ale na chlapech mám nejradši stejně boxerky :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Nooo...:oD...moje řeč, holka, moje řeč...

    OdpovědětVymazat
  26. TangaJe mi 19, pánská tanga nosím a nejsem jediný znám docela dost kluků co je nosí. Musím teda říct , že mě absolutně nikde neřežou a nosím je prostě proto že se v nich cítím dobře. Kdybych se v nich dobře necítil tak je na sebe přece nevemu. Jinak na to co si myslí lidi zas tak nekoukám a protože se to dost rozmáhá ani nemusim. (samozřejmě toleruji každého názor).

    OdpovědětVymazat
  27. Jsem taky pro tangaTaky už nějaký ten pátek nosím tanga a souhlasím s Tomášem, že pokud ti vyhovují, sedí ti a máš hezkej zadek, tak proč je nonosit. Samozřejmě vedle toho nosím slipy a na spaní boxerky.

    OdpovědětVymazat
  28. Vaše rozhodnutí pánové...a o tom je do značný míry i tenhle článek. O tý dobrovolnosti. Najde se pár slečen, který to vyžadujou nehledě na to, jestli to nositeli sedí nebo ne...

    OdpovědětVymazat
  29. TangaPánové a dámy, tanga jsou naprosto ideální řešení pro horké letní dny, kdy celý den sedíte ve služebním autě a paříte se. Musíte si ae pořídit aková tanga, která jsou pohodlná. Vyzkoušel jsem několik značek, ale opravdu mi vyhovují jen Bellinda Trend Tanga. Mají široký lem, který netáhne v pase a o nějakém nepříjemném pocitu mezi půlkami nemám žádný zdání. Tedy na rozdíl od těch, které vyrábí Atlantic. Ty mají nižší sed. Tanga jen houšť. A není to o žádným homo nebo lesbi, je to jen o příjemném pocitu z nošení něčeho v čem se zbytečně nepaříte.

    OdpovědětVymazat
  30. SouhlasímSouhlasím, ze tanga Bellinda jsou dobrá, ale rád nosím i znacku DIM.

    OdpovědětVymazat
  31. Prodej pánských tangAhojky. V našem e-shopu prodáváme pánská tanga normálně - mohu podotknout, že je velmi mnoho mužů, co tanga nosí - řidiči, číšníci a další, kteří se chtějí vyhnout zapruzeným zadkům. A to nemluvím o prodaných tanga plavkách. Těch je taky hodně, ale chlapa v tangách jsem na koupališích zatím neviděl. Zkuste to teď v létě, uvidíte, že je to o něčem jiném, než o zaříznuté šňůrce v zadku. Je potřeba najít pohodlné tanga. Je pravda, pro ty, co s nima začínají si musí trochu zvyknout na ten proužek v zadku, ale pak jsou už jen výhody. Ono u holek je to samý, musí si na tanga ten jejich zadeček taky zvyknout a pak už Vám jen padaj oči z důlků. Ono vidět chlapa v tanga plavkách - to Vám oči z těch důlků taky vypadnou. Tangám zdar. www.plavky.cz

    OdpovědětVymazat