sobota 9. července 2005

Talentovky

aneb Hledá se hospoda...Menší odlehčení. Celkem nedávno jsem psal o takovém jednom dost nepovedeném dni (http://galahad.bloguje.cz/156986_item.php). Neopravitelné boty, bitka v hospodě... no nic moc. Jelikož jsem tedy přišel o oblíbenou hospodu, hledám novou. S kamarádem jsme sice celkem nedávno objevili velmi příjemný bar, kde poslední dobou trávíme dost času decentním popíjením a nezávazným klábosením s půvabnými servírkami. Příjemná atmosféra, příjemní lidé...ale tohle prostě není podnik, kam se jde člověk opít. Troufám si tvrdit, že by mi asi bylo dost blbý, kdybych se po odvážném zkonzumování deseti Gambrinusů dal do zpěvu. A kdyby mi to náhodou nebylo blbý přitom, zcela jistě by mi to bylo blbý potom... Proto tohle berte jako jakýsi konkurz na hospodu. Máte nějakou oblíbenou? Doporučte. Budu rád já i hostinský. ;o)))

3 komentáře:

  1. Mea culpa...pozapoměl jsem na jeden důležitý údaj. Jsem Pražák, proto budu rád, když i ty hospody, o nichž se laskavě zmíníte budou z této lokality ;o)

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.zalezitost.cz/
    tohle je docela ucházející hospoda... sice tam točí hlavně Staropramen, ale na jejich grilovaná žebírka by měl být zákon. Mám to tam sice z domova lán cesty, ale za rohem bydlí brácha občas tam chodíme spáchat jednu či dvě ditení chyby..:o))

    OdpovědětVymazat
  3. Binární,tak do Biskupcový to mam kapku z ruky i já, ale když se budu motat poblíž... tak tam na sebe třeba narazíme ;o)))
    Díky

    OdpovědětVymazat