pátek 26. srpna 2005

Jak se mi dostala servírka na talíř...

... na to bych si ještě vzpoměl. Od vás očekávám, že mi poradíte, jak jí dostat pryč...
Bylo nebylo... Je to už déle - někdy v dubnu jsme s kamarádem něco slavili. Protože už je to dlouho a my slavili intenzivně, už si nevzpomenu, co přesně to bylo. Ale ať to bylo cokoliv, slavili jsme to v jedné obci kousek za Prahou. A slavili jsme to v nádražní hospodě. Tahle nádražní hospoda v jedné obci kousek za Prahou má několik nezanedbatelných pozitiv třeba i oproti hostinci U Fleků. Za všechny bych jmenoval fakt, že pivo tu nestojí 48,50,-.
A pak tam také mají jednu velmi, ale opravdu velmi sympatickou servírku. V téhle hospůdce jsem nebyl poprvé, slečnu jsem od vidění znal, a tak jsem si občas dovolil nějaký ten úsměv, či vlídné slovo. Jak se šeřilo, obsah krve v alkoholu se snižoval, s ním brali za své moje zábrany a její profesionalita. Tak se stalo, že kolem jednadvacáté hodiny večerní servírka slavila s námi a hosty obsluhovala takříkajíc ve volném čase... Tak mezi půvabnou servírkou a mojí maličkostí začlo něco, co bych nazval třeba "seznamovacími tanečky" Myslím, že víte, o co se jedná. Z jiných živočišných druhů to dělá třeba tetřev nebo páv. Člověk ale oproti nim má tu výhodu, že při tom může i sedět... Po několika zdvořilostních otázkách jsem se pochlapil a poptal jsem se po telefonním čísle... Odpověď mne uzemnila, překvapila, ale také potěšila: "Na číslo kašli... nevim jakej na to máš názor ty, ale já myslim, že takový věci je lepší řešit na místě. Chvíli počkej..."
Chvíli jsem počkal, ona kývla a já šel (doufaje, že můj toho času už kožený kamarád se po mě nezačne shánět...) za ní do kuchyně, kde jsme... nooo... vařili dršťkovou... dvakrát...

Tak. To by bylo. Zkušenost je to sice zajímavá, ale podle mého názoru za řeč spíše nestojí. Jenže ani nevím jak, ale jedné kamarádce se podařilo ze mne vytáhnout intimní detaily a od té doby do mne rýpe... A mám servírku na talíři. Co s tím...? Prosím, zdržte se odpovědí, typu: "Předně si jí to vůbec neměl řikat." Tohle mi neříkejte, protože tohle vím...

Závěrem podotýkám, že tenhle článek byl na objednávku. Objednala si ho právě ta výše zmíněná nerozvážně informovaná kamarádka. Tady ho máš, hezky se bav ;o))))

19 komentářů:

  1. Konečně píšeš něco zajímavýho, co se dá přečíst do konce...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Holka,když jsem tě žádal, abys tu neprozradila detaily nejintimnější, rozhodně jsem tim nechtěl říct, že se nemáš podepisovat...:o)))) No ale jak myslíš... A navíc mam pocit, že tohle se dá přečíst do konce jen proto, že je to krátký...

    OdpovědětVymazat
  3. Mu he he .. paráda., tomu říkám s gráciií odvyprávěný příběh.:o) A tedy, nic proti Kyklopovi, ale tobě se to určitě nezdálo.:o))

    http://www.kyklop.bloguje.cz/188645_item.php

    OdpovědětVymazat
  4. Binární......nejen, že se mi to nezdálo - já si i vrznul ;o))) Kyklopa jsem četl a jak tak koukám, tak on má podobný sny poměrně často...

    OdpovědětVymazat
  5. Hezkyyyyyyyy...."doufaje, že můj toho času už kožený kamarád se po mě nezačne shánět..." by se mělo tesat!!! Úplně mě to rozesmálo v oněch souvislostech spotu k pláči až, protože jsem to nejdříve špatně pochopil..... :O) Co si to chtěl vědět? Jo co s tim???? A co tam teda na ten talíř ještě pár skvělejch servírek přidat, než se oženíš a nebo probudíš / viz Kyklop?!

    OdpovědětVymazat
  6. Humorousi...dobrá rada nad zlato. Opravdu jooo... Fakt je, že tahle jedna by se pak mezi těma ostatníma nejspíš úplně ztratila...;o))))

    OdpovědětVymazat
  7. Blbý je......že jsem ti to raději neposlal kamarádsky prostřednictvim vzkazu * Omlouvám se, příští strategicky důležitá rada bude již odeslána bezpečnější cestou...... :O) Zatim běž hledat další servírky, čas letí......

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím s HuMorousem. Až se oženíš, zůstanou Ti jenom ty sny jako mně! :-))) Ale já jsem šťastně ženatej, takže si nestěžuji (otazkou je, zda to vidí i druhá strana stejně :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě odpoveď na položenou otázkuJak se zbavit servírky na talíři? položit si na něj číšníka.. :o))

    OdpovědětVymazat
  10. Takže pánové...Kyklope - až se oženim, tak doufám, že na tom budu podobně jako ty... tim chci říct, že jestli jsi šťastně ženat, tak dobře ti tak ;o)))

    Binární - tim "na něj" myslíš doufám talíř...?(!) No tak či tak si tam radši nechám tu servírku...:oD

    OdpovědětVymazat
  11. galahade,ty teda vyvádíš! S tebou do hospody nejdu!
    To by bylo v kuchyni střepů! :)))

    OdpovědětVymazat
  12. ;o))))))))))))A nepřinášej náhodou střepy štěstí...?

    OdpovědětVymazat
  13. Galahadea co na to Česká obchodní inspekce a hygienici?! Myslíš, že by jim genetická výměna informací v kuchyni vadila méně než smrdící maso v ledničce jako v Asijských restauracích? :-))) Švagra manželka dělá hygieničku, tak se jí zeptám. :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Kyklope,ty se nezdáš, čoveče... já myslim, že by to nevadilo, kdyby se to nevědělo...;o))))

    OdpovědětVymazat
  15. ad.GalahadTak závěr zní, že pokud jsou servírka i Galahad umytí, tak to talířům vadit nebude :-)))

    OdpovědětVymazat
  16. Kyklope,Děkuji za vyčerpávající analýzu... Talíře si nestěžovaly, takže nejspíš bylo všechno v pořádku...;o)))

    OdpovědětVymazat
  17. No krásně......se to tady rozjelo!!! Člověk by se tu dokonce i něco mohl přiučit :O) do svýho druhýho manželství...... * Ale co já vo tom vlastně vim?! Kyklop má pravdu - veledůležitej je i ten názor "druhý strany".... ale kecat by ti do toho všeho teda zase moc neměla / pšššššt.....

    OdpovědětVymazat
  18. :o)))))lechtivý témata táhnou... a je to pravda a já tomu nevěřil...;o)))

    OdpovědětVymazat