středa 12. září 2007

Holka vod rány

Výhled lepší, než z ŘípuObčas narazím na v sukni oděnou slečnu, na níž je na první pohled vidět, že tento kus oblečení není právě nejfrekventovanější kus jejího šatníku. Dotyčná si nevypracovala některé návyky pro nošení sukně užitečné a pokud se jí podaří sednout si v metru proti mně, nabídnutým výhledem mne často uvede v rozpaky. V takových situacích bývám docela rád, že v těch rozpacích strávím necelé dvě minuty, které zabere jízda mezi dvěma sousedními stanicemi. Něco takového stalo se i dnes. Ale dnes byl tento kulturní zážitek ozvláštněn ještě jedním překvapivým zjištěním. Děcka držte se!

Eulálie Čubíková žije!

Právě dnes jsem prostřednictvím jedné sukně dotyčnou příliš-dlouho-slečnu odhalil, resp. sledoval, jak se odhaluje sama. Na Hájích nastoupila slečna do vagónu metra, posadila se a ... udělala si pohodlí. Chvíli ji s rostoucím rozhořčením sledovala postarší ženština, která se posléze neudržela a jala se slečně udlet výchovné rady: "Dejte si aspoň nohu přes nohu! Nebo chcete, aby vám tam chlapy čuměli?!" Slečna se ohlédla a zatímco si pro klid v dopravě tu nohu přes nohu dala, celkem chladně odpověděla: "Mě by to až tak nevadilo, ale vy ste z toho nějaká nervózní..."

17 komentářů:

  1. Já bych byl při takovém pohledu také nervózní.
    Ale držel bych u toho hubu.

    OdpovědětVymazat
  2. Gombo,vždyť právě...*stydlín*

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je mazec... (smích)

    Btw: Galahade, třeba se někdy v tom metru potkáme.. (mrkáček) Upřesnění : Ale nebudu sedět jak ona slečna a uvádět tě do rozpaků... (smích) Neboj..

    OdpovědětVymazat
  4. Caeli,to se třeba někdy potkat můžem. Jen si nejsem jist, zda z toho budu něco mít. Nikdy jsem tě neviděl a podle toho, že mne nebudeš uvádět do rozpaků, tě nejspíš nepoznám. *mrk*

    OdpovědětVymazat
  5. Galahade,držel bych hubu, abych si to užil.
    *potměšile chlípné zamrkání*

    OdpovědětVymazat
  6. To mi připomělojeden fousatý vtip o masařkách (hnusný škleb)

    OdpovědětVymazat
  7. Gombo... vždyť říkám... NO PRÁVĚ...

    Jago - ten asi neznám... poděl se s námi...

    OdpovědětVymazat
  8. Galahade... Tak já budu mávat vždycky, když budu nastupovat na Chodově, ju? (smích)

    OdpovědětVymazat
  9. Caeli......zkusit to můžeš...*koňský řehot*
    Ale nejsem dalek ti doporučit, abyses v tomto směru na náhodu spíš nespoléhala...

    OdpovědětVymazat
  10. no teda...já ani nevěděl o co přicházím....

    asi budu muset začít taky někdy jezdit metrem...

    OdpovědětVymazat
  11. Ti to řikám pořád!Když pořád všude jezdíš autem, tak si s tebou jeden ani kebuli nevyleje...

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ty masařky:Dohadují se dva pánové v situaci podobné té zde popisované, zda to tmavé jsou kalhotky nebo to pod nimi. Nakonec se jde jeden podívat, vrátí se s očima navrch hlavy a povídá: Ty mi to nebudeš věřit, ale jsou to masařky.
    Omlouvám se útlocitným, ale už je po 22. hodině.

    OdpovědětVymazat
  13. Jago......já vim, že jsem si o to řekl, ale PRÁVĚ JSI MI TEN POHLED DOKONALE ZNECHUTIL!

    OdpovědětVymazat
  14. Komentář jsem smazal jen jednou......z čehož plyne, že nemám ve zvyku to dělat. Navíc to nepomůže, protože jsem si ty masařky už přečet *mrk*

    OdpovědětVymazat
  15. Nemene fousatyvtip z tohoto soudku -
    Jedou dva slepci vlakem. Naproti nim si prisedne divcina v sukni bez kalhotek, z etnika opalenych spoluobcanu. Rika si \"neee, bude legrace, se dvema chlapama..\" a roztahne trochu nohy. Chlapici ovsem nic. Tak nohy roztahne poradne. Chlapici stale nic, uz ji to stve, tak se zacne uspokojovat rukou, ze to snad zabere. I jeden ze slepcu konecne povstane, zacenicha a pravi \"Juro, citis? Smrad jako v pici, Ostrava, vystupujem!\"

    OdpovědětVymazat
  16. Terrynko,z tebe by se Čubíčka nejspíš taky vopupínkovala...*smích*

    OdpovědětVymazat