čtvrtek 15. března 2007

Nečtěte lidem přes rameno...

...nebo budete nasraný!

Já dnes nad ránem, když jsem se vracel z práce svojí milované přelíbezné, dopustil jsem se prohřešku proti slušnému vychování a jednomu pánovi do novin nahlédl. A přečetl jsem si zajímavý titulek:

Bursík radí Rakušanům, aby podali stížnost kvůli Temelínu.

Nevim, jak to máte hozený vy, ale já bych od vrcholného představitele státu asi nečekal, že bude někomu radit, jak postupovat proti státu, který reprezentuje. Tak mě napadlo, že bychom mohli Bursíka stylově zastřelit za vlastizradu...když dnes máme toho 15. března.

Aby mě někdo zelenej nepochopil špatně - je to nadsázka. Ale osobně bych se asi vážně zamyslel nad tím, jestli člověk, který státu vlastně škodí, má co pohledávat ve vrcholné politice...

11 komentářů:

  1. No......to je dobrá otázka:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bursika vymachat v zelene barve, ktera se redi nejakou chemkou... Ac mi zeleny mysleni neni cizi, tak pan Bursik me spolu s madame Jacques desne sere

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ať se Bursík odstěhuje do Rakouska...

    OdpovědětVymazat
  4. Galahade,to se mi občas taky stane, že nakouknu. A pak to ve mně jede celý den. Nad tímhle bych se ale spíše pousmál. Spíše mě nadzvedl Čunek, který - božatko- je tak psychicky vyčerpaný, že nedojde na policajty na výslech... a místopředsedu vlády teda dělat asi může, co? No asi jo, páč to nebude tak psychicky náročné jako ten výslech... asi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo...pravdu díš příteli. Ale já se tomu Čunkovi na jednu stranu nedivim - oni ty policajti sou prej při výsleších na ty gaunery nějak vošklivý nebo co... dyk von by se jim nakonec ještě přiznal...

    OdpovědětVymazat
  6. Galahade,no právě! To přeci nejde, aby lidovec kápl božskou:)))

    OdpovědětVymazat
  7. No...principielní nesmysl...

    OdpovědětVymazat
  8. Spíš by jim měl poradit aby toho nechali - alektřinu si od nás berou, takže by nemuseli blokovat:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Nedávno jsem četl rozhovor s Čunkem, který byl dělán u něho doma a kolem lítala dcera - a bylo to hodně příjemné a sympatické povídání, takové člověčí. (To samozřejmě nic nemění na jeho aféře atd.)

    OdpovědětVymazat
  10. No, mě víc taky leží v žaludku pan Čunek...
    Ale s tím čtením přes rameno je to pravda pravdoucí... taky to občas udělám a mám zkaženej celej den. Potěšilo mě, že v tom nejsem sama :-))).

    OdpovědětVymazat